fbpx
Καλώς ήρθατε!

Μέσω του διαδικτυακού μου χώρου  έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας παρουσιάσω με τρόπο απλό και κατανοητό την αξία της ψυχοθεραπείας και της ψυχοεκπαίδευσης. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρω και το βιογραφικό μου, καθώς και προσωπικά μου άρθρα τα οποία αναφέρονται σε θέματα της επιστήμης της Ψυχολογίας. Καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση,

Σοφία Υφαντή
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια

 • Marietta Kitsanou

  "

  για τη ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Υφαντή έχω να προτείνω ότι είναι ένα σοβαρό αξιόλογο άτομο που έχει μεγάλη αδυναμία για το επάγγελμα της που το διάλεξε με πάθος και συνειδήτα. έχει γνώσεις πάρα πολλές και σε κάνει να εμπιστευτείς την ευαίσθητη ψύχη σου. τα άτομα που επισκέπτονται τη Σόφια θεωρώ ότι διαλέξαμε το τέλειο άτομο για να βοηθήσει τη ψύχη τους. από δικιά μου εμπειρία είναι η καλύτερη που έχω διαλέξει. σε σέβεται πραγματικά. που στις μέρες μας είναι δύσκολο να Βρεις τέτοια άτομα. εγώ την εμπιστεύομαι απολυτά γιατί μίλησε κατευθείαν στη ψύχη μου και αυτό είναι σοβαρό κριτήριο για μένα. θα τη συστήνω όπου μου δίνεται η ευκαιρία. μπράβο σοφία έτσι να συνεχίσεις για πάντα. να κρατάς τα πιστεύω σου.

  "
 • Stella Lalioti

  "

  Η Σοφία είναι άριστη επαγγελματίας σωστά καταρτισμένη στο αντικείμενο της. Επίσης ασχολείται και με συλλόγους όπου προσφέρει τις υπηρεσίες αφιλόκερδος..

  "
 • Rebecca Papanikolaou

  "

  Η Σοφία χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση μιας που αντιμετωπίζει το σώμα και πνεύμα ως ένα. Η μέθοδος της έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης!

  "
 • Magdalini Droumpoula

  "

  Τα μαθήματα με την Σοφία Υφαντή είναι μια πολύπλευρη εμπειρία! Γυμνάζεις το σώμα σου, καλλιεργείς το πνεύμα σου και γεμίζεις με Φως!

  "
 • Katerina Gvrr

  "

  Πολύ γλυκό πλάσμα με γνώση στο αντικείμενο. Εξατομικεύει το μάθημα κάθε φορά αναλόγως τις ανάγκες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  "
 • Nora Kotrozini

  "

  Άριστα καταρτισμένη, προσεγγίζοντας τα προβλήματα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη και την συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  "
 • Ειρήνη Λιούπρα

  "

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!
  Ταλαντούχα δασκάλα Yoga με ήθος, αξιοπρέπεια, & πνεύμα.
  Πολύ καλή μέθοδος διδασκαλίας Yoga πάντα με ηρεμία και αρμονία. Ακόμη και διαδικτυακά τα μαθήματα γίνονται τέλεια. Η Σοφία με τον τρόπο της με έκανε να αγαπήσω τη Yoga.
  Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.!!!

  "
 • Dimitra Sotiriou

  "

  Η Σοφία, με επαγγελματισμό, μας προσφέρει γόνιμη συζήτηση για την επίγνωση και κατανόηση καθημερινών θεμάτων που μας απασχολούν και παράλληλα μας καθοδηγεί σε ένα τρόπο σκέψης ώστε να έχουμε τον καλύτερο έλεγχο στην συναισθηματική μας ζωής.

  "
 • Dora Plakia 

  "

  Εξαιρετική δασκάλα yoga.. πάντα ήρεμη και χαμογελαστή, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κάθε ένα ξεχωριστά

  "
 • Μαρήλια Γαβούρα

  "

  Εξαιρετική επαγγελματίας, με αμέριστη υπομονή!
  Με απόλυτο σεβασμό απέναντι μας, και προσήλωση στον καθέναν μας ξεχωριστά ανάλογα τις ανάγκες!
  Σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σου εκπέμπει απίστευτη ηρεμία !

  "
Υπηρεσίες
Ατομικές Συνεδρίες

Ατομικές Συνεδρίες

e-συνεδρίες

e-συνεδρίες

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Γονέων

Συμβουλευτική Εφήβων

Συμβουλευτική Εφήβων

Θεραπεία Ζεύγους

Θεραπεία
Ζεύγους

Αρθρογραφία

Στην κατηγορία των άρθρων μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα άρθρα με πολυποίκιλο περιεχόμενο στα οποία είμαι στην διάθεσή σας να συζητήσουμε.
Αρθρογραφία
 Σοφία Υφαντή
Σοφία Υφαντή

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια

Ανακαλύπτοντας συνεχώς πιο πολλά για την ανθρώπινη φύση, οδηγήθηκα στο τριετές Μεταπτυχιακό Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας του University of East London (ΜΑ in Counseling and Psychotherapy), ενώ είμαι μέλος του British Association of Psychotherapy and Counseling και της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής.

e-genius.gr ...intelligent web software